menu
CAT Batega

"Bots pel canvi" Art comunitari amb Basket Beat

El projecte «Bots pel canvi» proposa acompanyar persones en el seu creixement personal a través de la creació i l’aprenentatge musical en grup i amb pilotes de bàsquet. Un projecte per reconèixer i admirar les capacitats de les persones mitjançant la reivindicació d’espais en els quals el grup, el cos, la participació i les expressions artístiques siguin les protagonistes.


Després d’una experiència amb més de 200 joves de Manresa el 2018, les accions que es desenvoluparan entre l’hivern del 2021 i l’estiu del 2022 inclouran sessions de Basket Beat amb diferents entitats i grups informals de persones que vulguin formar part d’aquesta transformació personal i col·lectiva en diferents fases.

El projecte català Basket Beat, en funcionament des del 2009 i que té presència en cinquanta ciutats de set països —compta amb una àmplia xarxa de treball a Europa (França, el Regne Unit, Holanda, Portugal, etc.)—, es posarà al servei dels tallers preparatoris i de la trobada final amb una possible participació internacional a Manresa el 2022. «Bots pel canvi» és una oportunitat per al creixement personal i la cohesió social a través d’una activitat lúdica i alhora formativa.

El projecte està impulsat per Manresa Jove, Manresa 2022 i Basket Beat 

BOTS PEL CANVI EN IMATGES