Què és?

La III Fira de l'Ocupació al Bages està organitzada per la Cambra de Comerç de Manresa i l'Ajuntament de Manresa. La fira, que enguany estrena nova ubicació, es realitzarà el proper 16 d'abril de 2020 al Museu de la Tècnica de Manresa de les 9 del matí a les 5 de la tarda.


La finalitat d'aquesta fira és facilitar el contacte entre empreses i candidats que estan buscant feina. També oferir recursos, eines i estratègies per a la millora de l'ocupabilitat.

La fira es realitza en el marc del Programa Integral de Qualificació i Ocupació (Programa PICE) i està cofinanciat pel Fons Social Europeu i la Iniciativa de Empleo Juvenil en el Marco del Programa Operativo de Empleo Juvenil 2014-2020. 

També hi col·labora el Centre d'Iniciatives per a l'Ocupació (CIO) de l'Ajuntament de Manresa amb el finançament de la Diputació de Barcelona i el Servei Públic d'Ocupació de Catalunya.

Horari de la fira de 9 a 17:00 al Museu de la Tècnica de Manresa, situat a la Ctra de Santpedor núm.53 de Manresa

Què trobaràs a la III Fira de l'Ocupació del Bages?

  • Punt d'Informació: professionals del CIO, de la Cambra de comerç i la indústria de Manresa i les referents del programa de Garantia Juvenil que t'informaran sobre els dubtes que tinguis de la Fira, del funcionament dels serveis locals d'ocupació, i d'inscripció a Garantia Juvenil.
  • Empreses del Bages: Una mostra d'empreses del Bages estaran a la Fira de l'Ocupació per mostrar els perfils professionals que es necessiten el seus sectors. També podràs demanar informació sobre les places vacants existents, o bé, quin procés de selecció utilitzen en la selecció del seu personal.
  • Zona de tallers: es realitzaran diferents tallers per la millora de l'ocupabilitat aportant recursos i estratègies per preparar un procés de selecció i/o una entrevista de feina.