Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Presentació

Ecoviure va néixer l’any 1997 amb la intenció de servir de punt de trobada a les persones i professionals que, des de diferents àmbits, treballen per a la sostenibilitat ambiental, social i econòmica del planeta.

La Comissió Organitzadora d’Ecoviure està formada per entitats, administracions, empreses, professionals i consumidors dels diferents sectors implicats.Uns criteris d’admissió fixats i revisats per aquesta comissió, asseguren que el què s’exposa en qualsevol dels seus àmbits està en consonància amb les finalitats d’Ecoviure.

Durant tot el mes d’octubre es porten a terme diverses activitats relacionades amb el medi ambient, des d’exposicions fins a xerrades, passant per la projecció de pel·lícules.

La Fira també compte amb jornades tècniques professionals, que giren entorn de quatre eixos: Agricultura ecològica, Aigua, Residus i Energia. La setmana Ecoviure acaba amb el mercat, que enguany s’ha ubicat al centre de Manresa i que omple els carrers d’expositors, activitats infantils, familiars, menús especialitzats.

  • Adreça: Centre de Manresa
  • Correu electrònic: info@firamanresa.com
  • Horari:
    Jornades Professionals: del 16 al 20 d'octubre 2023
    Fira: 21 i 22 d'octubre 2023
Fundació Turisme i Fires de Manresa - C/ Castelladral 5-7. Palau Firal Ap. 559 - +34 93 877 63 13 - fira@firamanresa.com