Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Inscripcions obertes per als cursos de formació al CEDEM per l'abril

Inscripcions obertes per als cursos de formació al CEDEM per l'abril


29/03/2021

Totes les propostes són gratuïtes i estan adreçades a persones emprenedores i empreses que vulguin ampliar la seva formació. Les places en aquestes formacions són limitades i requereixen inscripció prèvia

 

 

El Centre de Desenvolupament Empresarial de l’Ajuntament de Manresa (CEDEM) ofereix el proper mes d’abril  diversos cursos en línia gratuïts adreçats a persones emprenedores i empreses amb l’objectiu de millorar la seva formació i  ampliar els recursos per poder consolidar la seva idea de negoci o fer créixer la seva empresa.

Els cursos en línia previstos en línia són els següents:

Quan es desenvolupa una activitat per compte pròpia com a autònom és important  conèixer les obligacions que existeixen en matèria tributària per així poder planificar una estratègia tributària de gestió del negoci. Aquesta formació permetrà als assistents adquirir els coneixements bàsics dels principals impostos que afecten  els autònoms, com són l'IRPF i l'IVA.

 

L’objectiu  d’aquesta formació és adquirir una metodologia de pensament estratègic sobre el model de negoci, de manera senzilla, ràpida i eficient;  visualitzar exemples reals on inspirar-se; conèixer una nova eina d'anàlisi i diagnosi i per tal d'avaluar la idea i la coherència entre els elements clau; i identificar els elements més determinants del nostre model de negoci.

 

Els objectius d'aquesta formació són Obtenir una visió general sobre les diferents fonts d'ingressos que pot utilitzar un negoci en línia; i  familiaritzar-se amb els diferents models de negoci a través d'exemples reals i casos pràctics.


 

AdWords és el programa publicitari associat al motor de recerca Google i que ha suplantat les antigues pàgines grogues. La possibilitat de crear campanyes d'abast local i la difusió de les cerques des dels dispositius mòbils obre un enorme ventall de possibilitats per botigues, comerços de proximitat i empreses que ofereixen els seus serveis a clients d’àmbit local.

 

En la part teòrica del curs els participants aprendran a conèixer aquest programa. En la part pràctica aprendran a crear un compte i a engegar la seva pròpia campanya publicitària així com a realitzar el seguiment i optimització.


Més informació i inscripcions a : https://www.manresa.cat/cedem/menu/5365-formacio-per-a-emprenedors-i-empresesLes formacions són gratuïtes, les places són limitades i requereixen inscripció prèvia.Totes les formacions es faran en format on-line, un cop inscrits, des del CEDEM us confirmaran la plaça i us faran arribar el link de la formació.

CEDEM – Centre de Desenvolupament Empresarial - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - cedem@ajmanresa.cat | Mapa web