El CEDEM ofereix el taller "Les habilitats de la persona emprenedora d'èxit" sobre les aptituds per desenvolupar projectes d'emprenedoria


16/01/2019

Es realitzarà el proper dimecres 30 de gener, de les 10 del matí a la 1 del migdia, al Palau Firal de Manresa. La formació, que anirà a càrrec d’Antònia Farreras, personal coaching, està adreçada a les persones emprenedores.

 

El Centre de Desenvolupament Empresarial de l’Ajuntament de Manresa (CEDEM), ofereix el taller “Les habilitats de la persona emprenedora d’èxit” per tractar quines són les capacitats i aptituds bàsiques per desenvolupar qualsevol projecte d’emprenedoria. La formació anirà a càrrec d’Antònia Farreras, personal coaching, i es realitzarà el proper  dimecres 30 de gener, de les 10 del matí a la 1 del migdia, al Palau Firal de Manresa.

 

Durant la sessió, es donaran consells als assistents per tal que puguin potenciar les seves capacitats predominants i reforçar les més febles; es plantejarà quin és el secret dels projectes empresarials d’èxit; i s’exposarà quines són les característiques principals que identifiquen les persones que tenen èxit a l’hora de crear les seves empreses, independentment del sector que pertanyin.

 

L’activitat és gratuïta, però per assistir-hi cal inscriure’s prèviament per internet omplint aquest formulari.

 

Per a més informació contacteu amb l’equip del CEDEM al telèfon 93 878 76 25 o al correu cedem@ajmanresa.cat.

Proempresa - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - info@promanresa.cat | Mapa web