El CEDEM programa nous cursos de formació pel mes de desembre


22/11/2018

Els cursos són gratuïts i estan adreçats a autònoms, empresaris i comerços que vulguin ampliar la seva formació per poder donar a conèixer el seu negoci a través de les xarxes socials. D’altra banda, podran aprendre a calcular i confeccionar el calendari fiscal.

 

El Centre de Desenvolupament Empresarial de l’Ajuntament de Manresa (CEDEM) ofereix durant el mes de desembre dos cursos que estan adreçats a autònoms, empresaris i comerços. La formació té la finalitat de donar consells sobre com gestionar un negoci a través de les xarxes socials d’Instagram i Twitter amb l’objectiu d’optimitzar-lo creant campanyes publicitàries. D’altra banda, s’ajudarà als autònoms a calcular i confeccionar les principals declaracions trimestrals tenint en compte el calendari fiscal.

 

Els cursos són gratuïts, però cal inscriure’s prèviament aquí. Les places són limitades i  s’adjudicaran per ordre d’inscripció.

 

Cursos programats


  • Exprimeix Instagram i Twitter al teu negoci
 

Dimarts 11, dijous 13 i dimarts 18 de desembre, de 2/4 de 10 del matí a 2/4 de 2 del migdia

 

En aquest curs els assistents podran aprendre a crear, gestionar i optimitzar un perfil d’empresa a través d’Instagram i Twitter; conèixer el funcionament tècnic per publicar continguts a través d’aquestes dues xarxes socials; i saber com es creen els concursos i les campanyes publicitàries.  

 

La primera sessió tractarà del funcionament d’Instagram aplicat als negocis; la segona de la inclusió de Twitter en el món empresarial; i la tercera del funcionament de l’eina Hootsuite.

 

Està adreçat a autònoms, empresaris i comerços que vulguin donar a conèixer el seu negoci a través d’Instagram i Twitter.

 

  • Fiscalitat bàsica per autònoms

 

Dilluns 17 i dimecres 19 de desembre, de 2/4 de 10 del matí a 2/4 de 2 del migdia.

 

El curs té com a objectiu conèixer quins són els principals impostos que han d'afrontar els autònoms, tant directes com indirectes; tenir clar el calendari fiscal i les obligacions comptables; i saber calcular i confeccionar les principals declaracions trimestrals i llibres comptables.

 

Està adreçat a autònoms que vulguin tenir més informació sobre el calendari fiscal i els diversos tipus d’impostos.

 

Totes les formacions es realitzaran a l’edifici del CEDEM (C/ Castelladral, 5-7). Per a més informació contacteu amb l’equip del CEDEM al telèfon 93 878 76 25 o al correu cedem@ajmanresa.cat.

Proempresa - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - info@promanresa.cat | Mapa web