Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

El CEDEM ofereix nous cursos de formació al mes d'octubre

El CEDEM ofereix nous cursos de formació al mes d'octubre


25/09/2018

Els cursos són gratuïts i estan adreçats a persones emprenedores i empreses que vulguin ampliar la seva formació 

 

 

El Centre de Desenvolupament Empresarial de l’Ajuntament de Manresa (CEDEM) ofereix aquest mes d’octubre diversos cursos adreçats a persones emprenedores i empreses amb l’objectiu de millorar la seva formació i  ampliar els recursos per poder consolidar la teva idea de negoci o fer créixer la teva empresa.

 

Aquest mes la formació està especialitzada en la utilització d’eines visuals per presentar els projectes, en la creació de pàgines web, en com comunicar la imatge personal de forma professional i en temes de fiscalitat. Les places són limitades i s’adjudicaran per ordre d’inscripció a l’adreça www.manresa.cat/cedem.

 

  • Visual thinking al servei dels emprenedors

Dimarts 2 i dijous 4 d’octubre de 9.30 h a 13.30 h

El curs té com a objectius descobrir el potencial del pensament visual, redescobrir l’habilitat natural d’expressar-nos mitjançant gràfics, aprendre les eines bàsiques per utilitzar el visual thinking i aprendre a sintetitzar idees mitjançant l’ús de dibuixos senzills i paraules clau.

Adreçat a persones emprenedores que vulguin fer ús d’eines visuals per clarificar i presentar els seus projectes.

 

  • Necessito una pàgina web, per on començo? Com ha de ser i com escollir proveïdor

Dimarts 16 d‘octubre de 9.30 h a 14.30 h

La sessió persegueix que el participant conegui diferents opcions per crear una pàgina web. Els objectius són proporcionar un coneixement tècnic mínim sobre l’aplicació en màrqueting per tal de saber què es necessita per poder escollir la millor opció de desenvolupament d’una  pàgina web i saber escollir un bon proveïdor.

Adreçat a persones emprenedores que tinguin un projecte empresarial, no necessàriament formalitzat a través d’un pla d’empresa.

 

  • Imatge personal + actitud = influència i vendes

Divendres 19 d’octubre de 9.30 h a 13.30 h 

La sessió gira entorn de com influeix la imatge personal i professional. Té com a objectius conèixer la comunicació de la imatge personal professionalment i saber gestionar la pròpia imatge perquè jugui a favor per tal d’assolir objectius. 

Aquest curs forma part de la 2ª edició del programa Dones amb Idees i està obert a tot el públic. Es realitzarà a Sala d'actes de Cal Sitges (C/ de les Parres s/n, Artés).

Adreçat a persones emprenedores que vulguin analitzar i dominar la imatge personal perquè aquesta comuniqui a favor professionalment i sigui un instrument d’influència i venda.

 

  • Fiscalitat bàsica per autònoms

Dimecres 24 d‘octubre de 9.30 h a 13.30 h

Els objectius del curs són donar a conèixer les principals mesures en matèria fiscal que ha de tenir en compte l’emprenedor (autònom o empresa) i saber quines són les obligacions que s’han d’atendre de cara a Hisenda. Adreçat a autònoms.

 

CEDEM – Centre de Desenvolupament Empresarial - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - cedem@ajmanresa.cat | Mapa web