El Palau Firal acull un acte per explicar una nova convocatòria d'ajuts econòmics adreçada a joves inscrits a la Garantia Juvenil


02/07/2018

Es duran a terme dues xerrades per explicar la nova convocatòria d’ajuts a la garantia Juvenil, que sortirà en breu, i el paper de les entitats de suport. La trobada es durà a terme el dilluns 9 de juliol de les 12 a la 1.45 del migdia.

 

Des del CEDEM, juntament amb l’Oficina Jove del Bages, s’ha organitzat una jornada per explicar una nova convocatòria d’ajuts (de 9.100€), que sortirà en breu, destinats a facilitar l’accés a l’autoocupació a joves prèviament inscrits a la Garantia Juvenil i que romanguin de forma ininterrompuda durant 12 mesos d’alta al Règim Especial de Treballadors Autònoms o règim alternatiu.

 

La trobada es durà a terme el proper dilluns, 9 de juliol de les 12 a la 1.45 del migdia al Palau Firal de Manresa.

 

L’acte començarà a les 12 hores amb la conferencia “Nova convocatòria d’ajuts de garantia Juvenil”, a càrrec d’ Àlex Llovet, cap de Secció d'Iniciatives per al Treball de la  Generalitat de Catalunya, que explicarà els requisits i condicions de la subvenció d’autoocupació de fins a 9.100€ (criteris de revisió, forma de justificació, motius de revocació, imatge institucional,...); i la forma de presentació de la sol·licitud.

 

També es farà una simulació d’accés a la bústia de notificacions electròniques (atès que la sol·licitud només es podrà demanar telemàticament amb signatura electrònica).

 

Tot seguit, tècnics del CEDEM i de l’Oficina Jove del Bages parlaran sobre “El paper de les entitats de suport”. En acabat s’obrirà un torn de precs i preguntes.

 

Es demana confirmació al següent enllaç

Proempresa - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - info@promanresa.cat | Mapa web