El CEDEM impulsa una nova edició del programa Mentoring per a persones emprenedores


06/06/2018

El programa de Mentoring facilita que empresaris/àries i professionals puguin compartir la seva experiència en gestió de negocis, mitjançant un voluntariat d’un any, amb persones que estan començant a emprendre o que volen fer un pas més en la consolidació dels seus projectes empresarials.

 

El Centre de Desenvolupament Empresarial (CEDEM) de l’Ajuntament de Manresa engega una nova edició del Programa de Mentoring per a persones emprenedores, una iniciativa que ja es va promoure l’any passat en col·laboració amb Autoocupació (www.autoocupacio.org) i la Diputació de Barcelona.

 

El programa de Mentoring facilita que empresaris/àries i professionals puguin compartir la seva experiència en gestió de negocis, mitjançant un voluntariat d’un any, amb persones que estan començant a emprendre o que, tot i portar un temps, volen fer un pas més en la consolidació dels seus projectes empresarials. És important que es disposi de temps ja que el procés de mentoratge implicarà selecció prèvia, formació específica, matching, monitoratge i avaluació. El mentoring és una metodologia pràctica i adaptada a les necessitats de les persones emprenedores.

 

Per tant, s’adreça a persones emprenedores com a empresaris/àries i professionals amb experiència emprenedora que vulguin esdevenir mentors del programa.

 

El consistori manresà continua així formant part de forma efectiva d’una xarxa mundial que compta 10.000 emprenedors amb mentor i uns 14.000 voluntaris que col·laboren activament a engrescar a les persones emprenedores compartint la seva experiència.

 

Per a més informació us podeu posar en contacte amb CEDEM (www.manresa.cat/cedem) o bé a través del correu electrònic lsellares@ajmanresa.cat o al  telèfon: 93 878 76 25.

 

Proempresa - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - info@promanresa.cat | Mapa web