17 de juny - Xerrada informativa Ajuts de Garantia Juvenil


Des del CEDEM, juntament amb l’Oficina Jove del Bages hem convidat al departament de Treball, Afers socials i Famílies, de la Generalitat de Catalunya, a explicar la nova convocatòria ajuts de Garantia Juvenil que està previst que surti aquest juny.

L’ajut, previst de 9.900 € a fons perdut per a autònoms/es de qualsevol sector d’activitat inscrits al programa de Garantia Juvenil (en poden ser beneficiàries persones de 16 a 29 anys que no estudiïn ni treballin en el moment de la inscripció).

 

Dia: 17 de juny

Hora: 12 a 13:30h

Lloc: Palau Firal de Manresa

 

Xerrada informativa amb el següent ordre del dia:

12h: Nova convocatòria d’ajuts de Garantia Juvenil. A càrrec d’ Àlex Llovet. Cap de Secció d'Iniciatives per al Treball. Generalitat de Catalunya.

-          Requisits i condicions de la subvenció (criteris de revisió, forma de justificació, motius de revocació, imatge institucional,...)

-          Forma de presentació de la sol·licitud amb simulació d’accés a la bústia de notificacions electròniques (la sol·licitud és només telemàtica amb signatura electrònica)

13:15h: El paper de les entitats de suport. A càrrec de tècnics del CEDEM i l’Oficina Jove del Bages.

13:30h: Precs i preguntes

 

Preguem la vostra confirmació en el següent  

 

  • Condicions d'accés: Joves de 16 a 29 anys
Proempresa - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - info@promanresa.cat | Mapa web