20 de setembre- Taller l'emprenedoria amb clau de gènere


Arrenquem nova edició del programa Dones amb Idees, promogut per l'Ajuntament de Manresa amb el suport de la Diputació de Barcelona que té per objectiu donar suport a 12 dones emprenedores mitjançant formació, sessions de coaching, jornades de networking i mentoratge durant 1 any.

Una de les accions previstes dins el programa és el TALLER de SENSIBILITZACIÓ "L'emprenedoria amb clau de gènere" adreçat al personal tècnic de promoció econòmica, SIAD, joventut, ocupació, etc. que tindrà lloc el Dijous 20 de setembre, de 9.30-14.30h, al Palau Firal de Manresa.

El taller serà impartit per Blanca Moreno, emprenedora i fundadora de MIT, Consultoria i formació, especialitzada en qüestions de gènere.

Pel màxim aprofitament, és recomanable que el dia de la sessió, porteu el projecte o resum de les accions amb clau de gènere realitzades des del vostre departament i/o ajuntament.

Les places són limitades i cal inscripció prèvia.


Més informació:

CEDEM

93 878 76 25

lsellares@ajmanresa.cat

Proempresa - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - info@promanresa.cat | Mapa web