Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

 Programa SOS mentoring

Programa SOS mentoring


NOVA CONVOCATÒRIA OBERTA 2022!!

Aquest programa està promogut per la Fundació Privada per a la Promoció de l’Autoocupació de Catalunya (www.autoocupacio.org) i l’Ajuntament de Manresa l’està duent a terme en col·laboració amb la Diputació de Barcelona.

El Programa SOS Mentoring és un programa d'acompanyament personalitzat i gratuït per al col·lectiu d’autònoms i microempreses, mitjançant el qual persones empresàries i directives amb experiència comparteixen el seu temps i el seu coneixement amb els/les beneficiaris/àries, ajudant-los a prendre les decisions necessàries per a fer front a la crisi del Covid-19, contenint el seu impacte i projectant la continuïtat de les seves activitats professionals i empresarials. 

A cada beneficiari se li assigna un mentor/a que l’acompanyarà, durant un període de tres a sis mesos en la presa de decisions que facin viable el seu negoci, ajudant-los a diagnosticar bé la seva situació, elaborar i implementar un pla d’acció per a fer front a aquesta nova crisi.El sistema de suport es realitza a través de videoconferències i tallers formatius adaptats a les necessitats actuals, transformació digital, redefinició del model de negoci, estratègies de màrqueting digital i resiliència personal.

Per a participar en el programa podeu inscriure-us mitjançant el següent enllaç Formulari inscripció

Més endavant us convocarem a una sessió online de llançament de SOS Mentoring en que es compartirà amb més detall el funcionament del programa.

Si necessiteu ampliar informació podeu escriure un correu electrònic a cedem@ajmanresa.cat o trucar al 938787625.


CEDEM – Centre de Desenvolupament Empresarial - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - cedem@ajmanresa.cat | Mapa web