Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

 KIT DIGITAL, a partir del 15 de març si sou una empresa d'entre 10 i menys de 50 treballadors ja podeu sol·licitar l'abonament de digitalització!

KIT DIGITAL, a partir del 15 de març si sou una empresa d'entre 10 i menys de 50 treballadors ja podeu sol·licitar l'abonament de digitalització!


Des del Fons Next Generation UE, s'obre la primera convocatòria a partir del 15 de març de 2022Accés directe a la convocatòria que anirà dirigida a petites empreses d'entre 10 i menys de 50 treballadorsamb una quantia econòmica de 12.000 euros d'ajuda màximaMitjançant el bo digital (subvenció) podreu escollir les solucions digitalitzadores del Kit Digital que millor s'adaptin a les necessitats del vostre negoci. Accés directe al catàleg de solucions digitals

Persones o entitats beneficiàries: 

  • Aquest programa va dirigit a petites empreses que pertanyin a qualsevol sector i que necessitin millorar la seva digitalització i que, a través de bons, podran contractar aquests serveis als agents digitalitzadors que s'hi hagin adherit.
  • Encara que els beneficiaris d'aquest programa són les petites empreses, els bons de digitalització no són líquids per a aquestes, sinó que s'abonaran directament als agents digitalitzadors.
  • Grans avantatges per a les pimes!L'ordre de bases que regula el programa introdueix mesures per tal d'evitar que les grans empreses acaparin les vendes i obliga a que les empreses que facturen més de 100 milions d'euros o tinguin més de 1000 treballadors subcontractin el 50% dels seus serveis en venta a pimes. A més, els grans proveïdors tecnològics com Amazon, no podran vendre directament els seus serveis, sinó que hauran de dur-ho a terme a través de socis locals.

Quantia de la subvenció:

El programa ofereix un bo digital amb una quantia econòmica de 12.000 euros d'ajuda màxima, per aquesta primera convocatòria per a petites empreses d'entre 10 i menys de 50 treballadors. Els usuaris poden administrar les solucions digitals que els interessin dels diferents serveis que els agents digitalitzadors desenvolupen.

Requisits que hauran de complir les empreses que sol·licitin el Kit Digital:

Pròximes convocatòries:

  • 2ª convocatòria entre juny/juliol 2022, per a petites empreses o microempreses d'entre 3 i menys de 10 treballadors amb una quantia econòmica de 6.000 euros d'ajuda màxima.
  • 3ª convocatòria a partir del mes d'octubre de 2022, per a petites empreses o microempreses d'entre 1 i menys de 3 treballadors i persones en situació d'autònoms amb una quantia econòmica de 2.000 euros d'ajuda màxima.

Per a més informació us podeu dirigir: Accés directe a la web de Kit Digital

CEDEM – Centre de Desenvolupament Empresarial - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - cedem@ajmanresa.cat | Mapa web