Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

 12 de novembre - Finançament per a persones emprenedores (online)

12 de novembre - Finançament per a persones emprenedores (online)


T'expliquem conceptes econòmics i financers, fent especial èmfasi en les alternatives de finançament. A més d'explicar-te els recursos disponibles, t'expliquem com buscar-los i on trobar-los.

Objectius 

Conèixer les fonts de recursos relacionats amb la creació d'empreses.
Saber cercar i destriar els recursos financers per la creació d'empresa.
Conèixer les eines més adients a cada cas concret.

Adreçat a

Persones emprenedores.

Contingut

Els recursos financers.Conceptes bàsics
Principals productes financers disponibles
Finançament alternatiu
Subvencions i ajuts

Horari

La sessió es durà a terme d'10:00h a 11:30h.

La primera part està enfocada a revisar les opcions de finançament i la part final es destinarà a resoldre dubtes que hagin pogut sortir. 

Consultor

Roger Fosas - Centre de Desenvolupament Empresarial (CEDEM)

On line

Per a la realització dels cursos on-line es farà mitjançant la plataforma www.zoom.com. Una vegada inscrits, rebreu un correu amb les instruccions (link d'accés a la formació i el codi ID de la reunió). 

Important: Per participar a la formació agrairem que estiguéssiu dins la plataforma uns minuts abans d'iniciar la sessió.

Curs interactiu, al inscriure't en aquesta formació acceptes que pugui ser vist el teu nom, la teva imatge i veu durant la sessió on-line.

Per qualsevol aclariment, et pots posar en contacte amb: cedem@ajmanresa.cat

Inscripcions

CEDEM – Centre de Desenvolupament Empresarial - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - cedem@ajmanresa.cat | Mapa web