Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

 2 de juliol- Social Commerce. Claus per vendre a través de les XXSS amb Marta Tiñena (FORMACIÓ ON-LINE amb inscripció prèvia)

2 de juliol- Social Commerce. Claus per vendre a través de les XXSS amb Marta Tiñena (FORMACIÓ ON-LINE amb inscripció prèvia)


Durant els últims temps, el Social Commerce, està jugant un paper Clau!

La venda a través de les XXSS, és una estratègia molt més directe , amb un procés de compra fàci, en un entorn amigable pel consumidor.

Una estratègia, a més, a l'abast de les petites i mitjanes empreses i amb resultats de conversió més que satisfactoris.

En questa sessió, es mostraran les claus per vendre a través de les xares socials d'una amnera fàcil i directa amb eines com Facebook i Instagram.

Hora: 11h

Durada: 60 minuts

On line

Per a la realització dels cursos on-line es farà mitjançant la plataforma www.zoom.com. És molt recomanable descarregar-se l'aplicació pel seguiment del curs. Una vegada inscrits, rebreu un correu amb les instruccions (link d'accés a la formació i el codi ID de la reunió). Instruccions per utilitzar zoom: https://support.zoom.us/hc/es/articles/201362193--C%C3%B3mo-me-uno-a-una-reuni%C3%B3n-

Important: Per participar a la formació agrairem que estiguéssiu dins la plataforma 10 minuts abans d'iniciar la sessió.

CEDEM – Centre de Desenvolupament Empresarial - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - cedem@ajmanresa.cat | Mapa web