Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
Icona tornar al inici
La ciutat
L'Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Maria Mercè Conangla i Jaume Soler, creadors del model d'Ecologia Emocional, pregoners de la Festa Major

Imatge de la notícia
27/07/2016

Per primera vegada el pregó instiucional de Festa Major serà a duo. Conangla i Soler, manresans experts en l’area de l’autoconeixment i creadors de la Fundació Àmbit Ecologia Emocional, que enguany celebra el seu vintè aniversari, en seran els protagonistes.


 

Maria Mercè Conangla i Jaume Soler, experts en l'àrea de l'autoconeixement i de la psicologia personal, creadors del model d'Ecologia Emocional i fundadors de l'Institut d'Ecologia Emocional, seran els pregoners de la Festa Major 2016.

 

Aquest sistema de pregó a dues veus, que s’estrena enguany a Manresa, tindrà lloc al Saló de Sessions de l’Ajuntament, el dissabte 27 d’agost a les 12.30 h. L’acte finalitzarà amb la intervenció musical de l’Orfeó Manresà.

 

La tria de Conangla i Soler emfatitza la importància que la ciutat de Manresa atorga a la feina ben feta, a la formació, a l’estudi i a la investigació en qualsevol àmbit d’expertesa. Contretament es vol significar la tasca d’aquests dos professionals en l’any que la Fundació Àmbit Ecologia Emocional, de la qual ambdós són els creadors, celebra els 20 anys de trajectòria.

 

Aquesta institució és capdavantera en el creixement personal i es basa en un sistema que ofereix espais i eines per aprendre a millorar de forma individual i col·lectiva i a gestionar el món emocional i relacional

 

Els pregoners, biografies

 

Maria Mercè Conangla Marin (Manresa, 1958) és presidenta de la Fundació Àmbit Ecologia Emocional i directora de l’Institut EE. Psicòloga clínica i educativa, i infermera especialitzada en pediatria, dietètica i nutrició. El seu camp d’expertesa és el de la gestió emocional, entrenament en competències de lideratge i comunicació no verbal. Treballa com a formadora i consultora en l’àmbit docent i sanitari. Col·labora amb diverses universitats, hospitals i institucions com a conferenciant, formadora i dinamitzadora d’equips de treball. Dirigeix el Màster d'Ecologia Emocional (a Barcelona, Madrid, Saragossa, Mèxico DF i Guadalajara) i el Programa Universit@rtdelviure de Fundació ÀMBIT. També col·labora amb la Universitat de Barcelona amb diferents postgraus i màsters.

 

És cocreadora del model Ecologia Emocional, escriptora i conferenciant. Sol participar com a especialista en diferents mitjans de comunicació, entre ells amb el programa "L'Ofici de Viure" de Catalunya Ràdio i alguns programes de TV com "Bricolatge Emocional" de TV3, “Suma Positiva" o a "Els Matins" de TV3.  Ha participat com a coordinadora i experta al Pla Nacional de Valors promogut per la Generalitat de Catalunya.

 

Jaume Soler Lleonart (Manresa, 1950) és fundador i president honorífic de la Fundació Àmbit Ecologia Emocional. Graduat en Psicologia, especialitats Empresa i Clínica. Ha realitzat diversos màsters i cursos de postgrau: Recursos Humans, Personal Growth and Group Dynamic, Psicoteràpia Gestàltica, Coaching, Neuro-Linguistic Programming, Businesss Practicioner of NLP per Richard Bandler, Certifications PCC i Coaching ICF. A nivell professional s'ha especialitzat en consultoria i desenvolupament d'equips directius i RRHH en empreses tant del sector industrial i sanitari com de serveis, en companyies nacionals i multinacionals. És creador de la metodologia de la “no implicació” que s’aplica amb molt d’èxit des de fa vint anys als grups de creixement personal de la fundació. Cocreador del model Ecologia Emocional.

 

En aquest moment dedica el seu temps a la fundació, capacitant persones, formant formadors, i generant projectes socials que repercuteixin en la millora del ecosistema humà. Escriptor. Conferenciant i formador a Espanya i Llatinoamèrica on ha fundat l’Institut Ecologia Emocional amb seu a Mèxic D.F.

 

Pregoners de la Festa Major de Manresa

 

1980 - Marta Mata

1981 - Pere Calders

1982 - Miquel A. Marín

1983 - Josep M. Calmet

1984 - Jordi Solé Tura

1985 - Joaquim Nadal

1986 - Jaume Farguell

1987 - Joaquim Ferrer

1988 – Jaume Pastallé

1989 - Comissió Ma'm

1990 - Guix i Murga

1991 - Enric Puig i Jofra

1992 - Antoni Deig

1993 - Stegmann Til

1994 - Joan Vallvé Ribera

1995 - Alan Yates

1996 - Victòria Camps

1997 - Pasqual Maragall i Mira

1998 - José Angel Cuerda Montoya

1999 – Pau Monterde Farnès

2000 – Anton Bahi Alburquerque

2001 – Jacint Codina Pujols

2002 - Pare Miquel Batllori Munné

2003 - Joan Francesc Mira i Casterà

2004 – Vicent Partal Montesinos

2005 – Xavier Obradors i Berenguer

2006 – Assumpta Bailac Puigdellivol

2007 – Màrius Rubiralta i Alcañiz

2008 – Moisès Broggi i Vallès

2009 - Jordi Aymamí  i Roca

2010 – Jordi Porta i Ribalta

2011 – Xavier Llobet i Sallent

2012 – Pere Joan Cardona

2013 – Eva Bach Cobacho

2014 – Miriam Ponsa Prat

2015 - Jordi Montaña

Destaquem
Banners anteriors
  • Opinió Grups Municipals
  • App de seguretat per a comerços
  • WC Publics
  • Síndic de Greuges
  • Pla de Protecció Especial del Patrimoni de Manres
  • Banca ètica
  • Manresa ciutat civica
  • Banner PA ICAM
  • Municipis per la independència
  • Projecte simbiosi industrial
  • Banc ADN
  • Consulta del planejament vigent
  • Carrer del balç
  • Tracta'm bé 2
Banners següents
Logo del Cor de Manresa
Mapa web | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Política de seguretat | Accessibilitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat