Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Fòrum Jove

El proper 25 de març se celebrarà el Fòrum Jove de Manresa que permetrà a les persones joves fer propostes per elaborar el nou Pla Local de Joventut 2018-2021. El fòrum tindrà lloc a l'Espai Jove Joan Amades (c. de Sant Blai, 14) i caldrà inscriure's prèviament al web www.manresajove.cat (podeu trobar l'enllaç a la dreta), indicant nom, edat i si s'és membre d'alguna entitat juvenil. La trobada es desenvoluparà amb alumnes CFGS d'Animació Sociocultural que, juntament amb tècnics de joventut i participació, realitzaran una dinàmica participativa per tal que les i els joves puguin fer propostes. 

El Fòrum Jove és el segon pas del procés d'elaboració del document, ja que prèviament s'ha portat a terme una diagnosi, on aquesta mostra les necessitats que demanda el jovent en quatre grans blocs: ocupació, formació, associacionisme i espais juvenils. 

Et convidem a participar-hi. 

Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Informació i Crèdits
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat