Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Procés participatiu del 9 de novembre del 2014

L’Ajuntament de Manresa ha posat en marxa diverses actuacions amb l’objectiu de facilitar la participació ciutadana en el procés participatiu del pròxim 9 de novembre.

En primer lloc, ha llançat una campanya informativa en diferents suports publicitaris i a través de la web municipal www.manresa.cat comunicant els cinc punts de participació que hi haurà a la ciutat el 9-N:

  • Institut Cal Gravat (C/ Domènech i Montaner, 54-56)
  • Institut Guillem Catà (C/ Rosa Sensat, 6-8)
  • Institut Lacetània (Av. Bases de Manresa, 51-59)
  • Institut Lluís de Peguera (Pl. Espanya, 2)
  • Institut Pius Font i Quer (C/ Amadeu Vives, 21-23)

A més a més, els serveis d’informació del 010 i de l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament, ubicats al número 1 de la Plaça Major de Manresa, han començat a atendre ja les consultes de ciutadans sobre l’assignació dels locals i de les meses de participació per a la jornada participativa de diumenge de la setmana vinent. 

Igualment, s’ha activat el whatsapp de l’Ajuntament per poder atendre aquestes consultes enviant un missatge al número 608 33 60 60.

També s'ha elaborat una aplicació que permet la consulta dels locals de participació des del plànol guia de la ciutat que figura a la web municipal de forma que només cal introduir el carrer i el número per determinar en quina de les cinc zones en què s'ha dividit la ciutat, cadascuna corresponent a un institut, està ubicat el seu domicili i, per tant, a on li correspon votar. 

El diumenge, a més  més, s'augmentarà la freqüència de pas de les línies L8 i LFestius per poder traslladar-se als locals de participació i els autobusos urbans passaran cada 30 minuts enlloc de cada hora.

Totes aquestes iniciatives tenen com a objectiu atendre les consultes que es puguin plantejar i resoldre els dubtes dels ciutadans per facilitar al màxim la participació dels ciutadans i són complementàries a altres serveis com el 012 i a www.participa2014.cat.

Finalment, s’establirà un servei de bus el 9 de novembre per facilitar l’accés als locals de participació dels ciutadans que tinguin necessitats de mobilitat.

Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Informació i Crèdits
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat