Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Comissió

El projecte Anella Verda ha nascut de l'esforç de diferents col·lectius i particulars que, en funció de les seves inquietuds, experiències i professions, han treballat, i continuen treballant, per dotar de contingut i activitat el rodal de Manresa.

La feina es realitza a través de dues subcomissions de treball que funcionen independentment les unes de les altres, però que es troben regularment per posar en comú el treball realitzat:

  • Comissió d'Itineraris: es treballen els itineraris que recorren els diferents espais de l'Anella Verda, les connexions amb el nucli urbà i les problemàtiques que en puguin sorgir en els traçats.
  • Comissió d'Educació Ambiental i Salut: es posen en comú les diferents activitats que ja s'estan realitzant a l'Anella Verda per aconseguir una programació conjunta, es planifiquen sortides de coneixement de l'Anella Verda dins el cicle de les Aules de Cultura i es proposen noves activitats per donar a conèixer l'Anella Verda als ciutadans.

Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Informació i Crèdits
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat