Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Campanyes de Sensibilització

8 de març, Dia Internacional de les Dones

La Campanya pel Dia Internacional de les Dones pretén reivindicar i fomentar la presència i la participació de les dones en la societat, com també detectar les desigualtats envers les dones, que encara es donen en molts àmbits.

Per assolir aquest objectiu el SIAD i el Consell Municipal de la Dona organitzen un conjunt d'actes que cada any segueixen un eix temàtic. També es fomenta la participació dels diversos grups i col·lectius de dones i altres entitats de la ciutat.

25 novembre, Dia Internacional per l'Eliminació de la Violència contra les Dones

La campanya té com a objectiu principal sensibilitzar la ciutadania sobre aquest greu problema social per tal d'aconseguir-ne l'eradicació. Amb l’organització de diversos actes es pretén la implicació de diferents grups d'edat, entitats, gremis i serveis municipals de la ciutat en la lluita contra la violència masclista.

28 de maig, Dia Internacional d'Acció per la Salut de les Dones

La regidoria de la Dona, a través del Servei d’Informació i Atenció a les Dones i amb la col·laboració d’altres entitats de la ciutat, organitzen un programa d’activitats que inclou tallers, sessions de teràpia físiques i esportives, xerrades i exposicions per commemorar aquesta diada, que vol fer visible arreu del món la desigualtat de les dones en termes de salut, fent públiques les seves demandes i el compromís de les administracions per afavorir-les.

Hi ha encara un gran desconeixement amb relació a les malalties que pateixen les dones, les seves causes i la manera de prevenir-les. D'altra banda, aconseguir un coneixement cada cop millor del seu cos, de les seves dependències i dels recursos per sortir-se’n és el gran repte que tenen les dones per ser protagonistes de la seva salut.
Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Informació i Crèdits
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat