Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Servei d'orientació per persones amb discapacitat

El Servei d'orientació per persones amb discapacitat és un dispositiu regular que ofereix el CIO gràcies a la col·laboració d'AMPANS. Pretén donar suport a la incorporació al món del treball de les persones amb discapacitat i eliminar els obstacles que dificultin l'accés d'aquestes persones als serveis de formació i de promoció de l'ocupació.

Es basa 3 blocs d'accions:

a) accions amb persones amb discapacitat en recerca de feina, per fer orientació laboral a partir d'una entrevista ocupacional i posteriors sessions d'auto-coneixement, de coneixement de l'entorn i de mostreig d'eines per la presa de decisions i assumpció de responsabilitats, A més es programen accions de formació i, si en alguns casos coexisteixen situacions personals o familiars problemàtiques, s'emfatitza una atenció social i/o familiar.

b) accions amb empreses, per donar suport a les empreses en els processos de selecció i cobertura de vacants laborals de persones amb discapacitat; si cal, es farà un complet seguiment posterior per comprovar la satisfacció de l'empresa i mediar en possibles problemes que puguin sorgir.

c) accions amb agents institucionals, econòmics i socials, per sensibilitzar vers l'especial dificultat de les persones amb discapacitat.


Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Informació i Crèdits
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat