Govern obert i transparència

L'Ajuntament de Manresa convida la ciutadania a participar al pròxim plenari del Consell de Ciutat, el 22 de novembre

Dimecres, 09 de Novembre de 2022
L'Ajuntament de Manresa convida la ciutadania a participar al pròxim plenari del Consell de Ciutat, el 22 de novembre

L’acte, obert a tota la població, es farà a les 7 de la tarda a l’Espai Plana de l’Om. El Consell de Ciutat és el màxim òrgan de participació que impulsa el consistori. En aquest plenari, s’exposarà l’estat del Pla d’Actuació Municipal 2020-2023 i altres projectes de ciutat.

L’Espai Plana de l’Om acollirà dimarts 22 de novembre el 16è plenari del Consell de Ciutat de Manresa, el màxim òrgan de participació que impulsa l’Ajuntament de Manresa. L’acte, obert a tota la ciutadania, començarà a les 7 de la tarda. Per assistir-hi, cal enviar un correu a participacio@ajmanresa.cat o fer la inscripció a través de la Plataforma Decidim

 

L’acte estarà presidit per l´alcalde de Manresa, Marc Aloy Guàrdia, i estarà conduït per la regidora de Transparència i Govern Obert, Montserrat Clotet Masana.

 

A l’inici del plenari, s’aprovarà l’acta de la sessió anterior del Consell de Ciutat, que va tenir lloc el 9 de desembre del 2021. Seguidament, l’alcalde de Manresa exposarà l’estat del Pla d’Actuació Municipal 2020-2023 i altres projectes de ciutat. Posteriorment, s’obrirà un torn obert d’intervencions a les persones assistents.

 

El Consell de Ciutat és el màxim òrgan de participació, amb les funcions d’informació, estudi, debat i assessorament per la determinació de les grans línies de la política municipal que incideixen en el desenvolupament estratègic, econòmic, social, cultural i sostenible de la ciutat.

 

Està format pels membres del Ple de la corporació municipal i pels components dels Consells de Districte i Sectorials. També està integrat pels representants de les organitzacions socials, sindicals, professionals i empresarials més representatives de la ciutat, nomenades pel Ple a proposta pròpia o de qualsevol consell de participació, i un funcionari municipal que donarà suport i aixecarà acta de la sessió.