Govern obert i transparència

L'Ajuntament de Manresa convoca onze llocs de treball fixos corresponents a oferta pública

Dijous, 29 de Setembre de 2022
L'Ajuntament de Manresa convoca onze llocs de treball fixos corresponents a oferta pública
Fins al 10 d'octubre es pot presentar la sol·licitud per participar als concursos-oposició, en règim de funcionari de carrera, de dues places d’administratius, una de delineant, una d’especialista en banc de dades i cadastre i una de coordinador d’obra pública. A més, demà divendres s’obre el termini per concórrer als processos de selecció de sis places de règim laboral fix: tres professors del Conservatori de Música, un manyà, un fuster i un tècnic d’equipaments.

L’Ajuntament de Manresa ha obert els processos de selecció per cobrir de forma fixa un total d’onze places de treball, cinc de les quals com a funcionari de carrera, que ja han estat publicades al portal d’oferta pública del consistori, i sis places més en règim laboral fix, que avui s’han publicat al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) i que obriran demà divendres el termini de presentació de candidatures.

En concret, les convocatòries de cinc places de funcionariat de carrera, a través del sistema de concurs-oposició lliure, són per cobrir dues places d’administratius/ives, una plaça de tècnic/a especialista en banc de dades i cadastre, una plaça de tècnic/a especialista delineant i una plaça de tècnic/a de grau mitjà de gestió especialitzada coordinador/a d’obra pública. Les bases per concórrer a cadascuna d’aquestes convocatòries es poden consultar al portal d’oferta pública municipal i el termini de presentació de sol·licituds finalitza el 10 d’octubre.

D’altra banda, avui s’ha publicat al DOGC la convocatòria dels processos de selecció de sis places laborals en règim fix de l’Ajuntament de Manresa. Es tracta d’un/a professor/a superior del Conservatori de guitarra clàssica; un/a professor/a superior del Conservatori en l’especialitat de violí; un/a professor/a superior del Conservatori en sensibilització, llenguatge musical i música comunitària; un/a oficial manyà; un/a oficial fuster i un/a auxiliar tècnic/a d’equipaments.

El termini de presentació de candidatures per aquests sis processos de selecció s’obrirà demà, 30 de setembre, i finalitzarà el 28 d’octubre. També s’hi podrà concórrer a través del portal d’oferta pública de l’Ajuntament.