Pla Local per a la Reconstrucció Social i Econòmica

La primera campanya de Bons Manresa per obtenir descomptes directes al comerç i a la restauració de la ciutat s'allarga fins al 15 de setembre

Dijous, 02 de Setembre de 2021
La primera campanya de Bons Manresa per obtenir descomptes directes al comerç i a la restauració de la ciutat s'allarga fins al 15 de setembre
L’objectiu és incentivar les vendes de la tornada a l’escola als comerços locals. Els bons permeten obtenir un descompte directe de 5 euros per cada 25 euros de compra, amb un màxim de 25 euros per persona. La iniciativa es va posar en marxa el passat mes de maig per recuperar la demanda als establiments de la ciutat.

La primera campanya de Bons Manresa per obtenir descomptes directes al comerç i a la restauració de la ciutat s’allargarà fins al 15 de setembre. En un primer moment, el termini s’havia fixat per a finals d’agost, però finalment s’ha decidit ampliar-lo dues setmanes més amb la idea que la ciutadania pugui acabar d’aprofitar els descomptes per fer les compres de la tornada a l’escola. Els bons permeten obtenir un descompte directe de 5 euros per cada 25 euros de compra. Cada persona se’n pot descarregar un màxim de 5. És a dir, que cada ciutadà pot obtenir fins a 25 euros de descompte directe als comerços i establiments de restauració de la ciutat.

Per participar a la promoció, cal descarregar una aplicació específica que s’ha creat per a la campanya i que podeu trobar en aquest enllaçDins la mateixa aplicació, s’especifiquen els passos que cal seguir: cal que els usuaris es registrin i, un cop fet aquest pas, obtindran els primers 5 bons de 5 euros cadascun, que es podran bescanviar (mitjançant els codis QR que genera la mateixa aplicació) per cada compra de 25 euros. Dels descomptes se’n pot beneficiar qualsevol ciutadà major de 16 anys, sigui o no sigui de Manresa, amb la voluntat de reforçar el paper de la ciutat com a capital comercial. Tota la ciutadania que no tingui accés a Internet o a dispositius mòbils es pot adreçar a l’Oficina de Turisme de Manresa per tal d’obtenir els bons.

La iniciativa es va posar en marxa el passat mes de maig per recuperar la demanda als establiments de la ciutat. L’Ajuntament de Manresa aporta el finançament íntegre dels bons —que ascendeix a 200.000 euros— i estima que l’impacte econòmic que suposarà per al comerç de la ciutat —tenint en compte que el client ha de fer una despesa— serà d’un milió d’euros.