Pla Local per a la Reconstrucció Social i Econòmica

Ja es poden descarregar els bons per obtenir descomptes directes al comerç i a la restauració de Manresa

Dimarts, 01 de Juny de 2021
Ja es poden descarregar els bons per obtenir descomptes directes al comerç i a la restauració de Manresa
Per participar a la promoció, cal descarregar una aplicació específica que s’ha creat per a la campanya i que podeu trobar en aquest enllaç. La campanya ‘Bons Manresa’ permetrà injectar un mínim d’un milió d’euros al comerç i a la restauració local, ja que permet als clients obtenir un 20% de descompte directe (que finança l’Ajuntament amb una partida de 200.000 euros) per cada compra de 25 euros.

Des d’aquest dimecres ja es poden descarregar els bons per obtenir descomptes directes al comerç i a la restauració de Manresa. Per participar a la promoció, cal descarregar una aplicació específica que s’ha creat per a la campanya i que podeu trobar en aquest enllaç. Dins la mateixa aplicació, s’especifiquen els passos que cal seguir: cal que els usuaris es registrin i, un cop fet aquest pas, obtindran els 5 bons de 5 euros cadascun, que es podran bescanviar (mitjançant els codis QR que genera la mateixa aplicació) per cada compra de 25 euros. Tota la ciutadania que no tingui accés a Internet o a dispositius mòbils es pot adreçar a l’Oficina de Turisme de Manresa.

 

Tal com ja va explicar l’Ajuntament de Manresa el passat 17 de maig (vegeu la notícia en aquest enllaç) la campanya ‘Bons Manresa’ permetrà injectar un mínim d’un milió d’euros al comerç i a la restauració local, ja que permet als clients obtenir un 20% de descompte directe (que finança l’Ajuntament amb una partida de 200.000 euros) per cada compra de 25 euros. Els bons es podran bescanviar als establiments de comerç no essencial i als bars i restaurants de la ciutat que s’han adherit a la campanya.

 

La iniciativa forma part del Pla Local de Reconstrucció Social i Econòmica de Manresa i té l’objectiu d’incentivar la demanda als establiments comercials de la ciutat donant suport també a les famílies, que es podran beneficiar dels descomptes.