Demà arrenca l'11a edició del concurs LlumCat

S’hi podrà participar del 7 al 24 de febrer, ambdós inclosos. S’hi pot participar a través del web http://cpnl.cat/llumcat o emplenant les butlletes que trobareu al CNL Montserrat (passeig Pere III, 68, baixos)

access_time
Dilluns, 06 de Febrer de 2023
Demà arrenca l'11a edició del concurs LlumCat

El Centre de Normalització Lingüística Montserrat organitzal’onzena edició delLlumCat, el concurs sobre el coneixement de la història i la tradició de la Festa de la Llum de Manresa. El certamen està pensat perquè els participants treballind'una manera lúdica lahistòria de la Festa de la Llum de Manresa i la lectura en català, ja quea partir delsllocs webproposats s’obtélainformaciónecessària per respondre les preguntesplantejades.

L’activitatestà adreçada tant als alumnes del CNL Montserrat com a lapoblació en general.S'hi pot concursar des del 7 fins al 24 de febrer,a travésd’Internet (https://blogs.cpnl.cat/llumcat/) o en la versió en paper mitjançant la butlleta que es pot recollir al CNL Montserrat, situat al número 68 del passeig Pere III de Manresa. Enguany s'han de respondre correctament cinc preguntes i s’opta a premis variats com ara:

Facebook Manresa Cultura Instagram Manresa Cultura Twitter Manresa Cultura Youtube Manresa Cultura