L'Ajuntament de Manresa selecciona persones aturades perceptores del subsidi per atur per treballar com a plans d'ocupació


30/05/2019

Es contractaran 4 peons, 2 conserges i 3 auxiliars administratius. Les sol·licituds s’han de presentar al CIO la setmana vinent, des de dilluns 3 de juny al dijous 6 de juny.

 

 

L’Ajuntament de Manresa seleccionarà 9 persones aturades perceptores del subsidi per atur, les popularment conegudes com "ajudes dels 400 euros", incloent el SED, el PREPARA, el PAE i altres subsidis assimilables. A aquesta selecció no es podran presentar persones que cobrin la prestació per atur.


Es contractaran 4 peons, 2 conserges i 3 auxiliars administratius com a plans d’ocupació i seran d’una durada de 6 mesos, des del 15 de juliol de 2019 al 14 de gener de 2020.


D’entre les persones perceptores d’un subsidi d’atur, es tindran en compte un sèrie de criteris laborals i socials a l’hora de fer la selecció.


Les sol·licituds es poden presentar amb una instància al CIO Manresa (edifici Casa Caritat, Carrer Verge de l’Alba, Manresa) des del dilluns dia 3 de juny al dijous 6 de juny. L’horari de presentació de sol·licituds serà de 9 a 14h i la tarda del dimecres, dia 5, de 16.30 a 18 h.

 
Per la valoració de candidats també es faran entrevistes, entre els dies 7 i 13 de juny.


Es pot consultar tota la informació referent a aquesta selecció al web del CIO Manresa, AQUÍ. A més al propi CIO s’ha habilitat un dispositiu per atendre consultes i donar suport a les persones que vulguin presentar una sol·licitud.


Aquesta acció compta amb el cofinançament de la Diputació de Barcelona, a través del Programa Complementari de Foment de l’Ocupació

 

DOCUMENTACIÓ I REQUISITS 

 

 

 

 

Protreball - Plaça Cots núm. 5-7, 08240 Manresa - +34 93 877 64 90 - info@promanresa.cat