L'Ajuntament de Manresa convoca amb urgència dues places d'administratius i dues d'auxiliars administratius


28/03/2019

L’Ajuntament de Manresa necessita incorporar a la plantilla, amb caràcter de màxima urgència, dues places d’administratiu o administrativa, i dues més d’auxiliar administratiu o administrativa. Les places tenen caràcter temporal (3 mesos, ampliables a 6) i són a jornada sencera. Les persones interessades poden presentar la sol·licitud fins dimecres vinent, dia 3 d’abril.

 

Avui s’ha obert el termini de presentació de sol·licituds per cobrir quatre llocs de treball amb caràcter temporal a l’Ajuntament de Manresa. El concurs es convoca amb caràcter de màxima urgència, pel fet que es necessita incorporar aquestes persones de manera immediata.

Concretament, els llocs de treball que surten a concurs són: 1 administratiu/va per al servei de Promoció de la Ciutat; 1 administratiu/va pel servei d’Acció i Cohesió Social; i 2 auxiliars administratius/ves pel servei de Promoció de la Ciutat.

Es tracta de contractes temporals, a jornada sencera, de 3 mesos, ampliables a 6, per cobrir baixes de les persones titulars. La retribució bruta anual que s’ofereix és de 24.637,70 euros (administratius) i 20.645,73 (auxiliars).

Les persones candidates a cobrir les places han de tenir 16 anys o més, i el títol de batxillerat, FP de segon grau o equivalent (administratius/ves) o bé el títol d’ESO, graduat escolar o equivalent (auxiliars).

Le sol·licituds es poden presentar presencialment, al Servei d’Organització i Recursos Humans (C/ Bruc, 33-35, edifici La Florinda); de dilluns a divendres de 2/4 de 9 del matí a 2/4 de 2 del migdia, i dilluns a la tarda de 4 a 6; o a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC), a la plaça Major 1, baixos, de dilluns a dijous de 2/4 de 9 del matí a 6 de la tarda, i divendres de 2/4 de 9 a 3 de la tarda.

També es poden presentar les sol·licituds telemàticament, a través de la web www.manresa.cat/tramits.

En aquest enllaç es pot consultar tota la informació sobre la convocatòria.

Protreball - Plaça Cots núm. 5-7, 08240 Manresa - +34 93 877 64 90 - info@promanresa.cat