Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

El CEDEM organitza un curs formatiu per impulsar l'emprenedoria femenina

El CEDEM organitza un curs formatiu per impulsar l'emprenedoria femenina


18/02/2021

La formació “EMPodera-Dones amb Idees 2021” és gratuïta, amb places limitades, i es farà de l’1 de març al 19 abril

 

Amb l’objectiu d’impulsar l’emprenedoria femenina, el Centre de Desenvolupament Empresarial (CEDEM) de l’Ajuntament de Manresa ha programat la proposta formativa “EMPodera-Dones amb Idees 2021”.

 

L’objectiu del programa és dissenyar una experiència d’acompanyament innovadora que doni resposta a les necessitats de suport i comunitat de les dones emprenedores actuals. La proposta formativa pretén posar a l’abast de dones emprenedores un contingut que tingui en compte la realitat de l’entorn social en què vivim, les noves tecnologies, xarxes socials, així com eines, metodologies i recursos innovadors.

 

A través d’una visió integrativa del lideratge aquest programa busca ajudar a l’emprenedora a alinear la seva vida i la seva personalitat amb el seu projecte d’empresa.

 

El programa es farà de l’1 de març al 19 d’abril i inclou 30 hores de formació on-line, distribuïdes en 10 sessions de 3 hores (dilluns i divendres de 9.30 h a 12.30 h), 3 hores de coaching individualitzat  i un Informe final que inclou mapa competencial, test DISC, resultats de tests.

 

Aquesta formació és gratuïta i té places limitades.  Més informació i inscripcions al següent enllaç

 

 

CEDEM – Centre de Desenvolupament Empresarial - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - cedem@ajmanresa.cat | Mapa web