El CEDEM organitza un curs de vídeo mòbil i xarxes socials per a persones emprenedores i empreses no professionals del vídeo


25/02/2019

Tindrà lloc els dimecres 13 i 20 de març,  de 9.30 a 13.30h, al Palau Firal

 

El Centre de Desenvolupament Empresarial de l’Ajuntament de Manresa ha programat un curs de vídeo mòbil i xarxes socials per a persones no professionals del vídeo. Aquesta oferta formativa tindrà lloc els dimecres 13 i 20 de març, de 9.30 a 13.30 h. al Palau Firal.

 

El curs intenta donar resposta a la constatació que el vídeo cada cop és més imprescindible per promocionar els productes i serveis a través de les xarxes socials.

 

Però elaborar un vídeo és costós, en temps i diners. És per això que, en aquest curs, et proposen aprofitar al màxim el teu Smartphone, per poder elaborar vídeos de qualitat sense ser-ne un professional de la matèria.

 

El curs va dirigit a totes aquelles persones que vulguin treure profit de les possibilitats d’elaborar vídeo per promocionar els vostres productes/serveis, Comunnity Managers, persones que treballen en departaments de màrqueting, persones emprenedores, entitats de tot tipus, es a dir, a totes aquelles persones que es vulguin introduir en el món del videoMòbil.

 

Les persones interessades es poden inscriure al següent formulari:

 

http://ow.ly/Iuhg30nP5HY. Aquests curs està subvencionat i té places limitades.

 

Per a més informació sobre el curs i les altres formacions que tenim programades, visiteu el següent enllaç.

 

Proempresa - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - info@promanresa.cat | Mapa web