El CEDEM ofereix la matinal "Els autònoms i les mútues" per tractar les ajudes que reben autònoms a través de la Seguretat Social


09/01/2019

La formació tindrà lloc el proper dilluns 21 de gener, de 2/4 de 10 del matí a 2/4 de 12 del migdia, al Palau Firal de Manresa. Està adreçada als autònoms i les persones que es plantegen ser-ho.  

 

El Centre de Desenvolupament Empresarial de l’Ajuntament de Manresa (CEDEM), amb la col·laboració de la Mutua Intercomarcal, ofereix la matinal “Els autònoms i les mútues”, amb l’objectiu de tractar les prestacions i les proteccions de l’autònom que es gestionen mitjançant les mútues col·laboradores de la Seguretat Social. La formació es realitzarà el proper dilluns 21 de gener, de 2/4 de 10 del matí a 2/4 de 12 del migdia, al Palau Firal de Manresa.

 

Durant la sessió s’exposarà què és una mútua i què cal fer en cas de baixa mèdica, tant pel metge de capçalera com per la mútua; els drets i les obligacions que tenen els autònoms; i l’acció protectora de l’Institut Nacional de la Seguretat Social (INSS). El curs també servirà per donar a conèixer amb exemples pràctics les diverses cotitzacions i prestacions a percebre; i les diferències entre malaltia comú, accident de treball i les incapacitats permanents.

 

L’activitat és gratuïta, però per assistir-hi cal inscriure’s prèviament per internet omplint aquest formulari.

 

Per a més informació contacteu amb l’equip del CEDEM al telèfon 93 878 76 25 o al correu cedem@ajmanresa.cat.

Proempresa - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - info@promanresa.cat | Mapa web