Últimes setmanes per presentar projectes per la 3a edició del premi Iniciatives de Desenvolupament Empresarial al Bages


07/01/2019

El proper 31 de gener finalitza el període de presentació de projectes innovadors d’aquesta iniciativa que té l’objectiu de donar suport i incentivar qualsevol tipus de projecte empresarial d’emprenedors de la comarca. Hi haurà dos projectes guanyadors, amb un premi d’un total de 7.000 euros, a part d’un de complementari consistent en una beca d’estudis de postgrau/màster al Campus de la UVIC-UCC.

 

El premi Iniciatives de Desenvolupament Empresarial al Bages és una iniciativa adreçada als emprenedors de la comarca del Bages que té l’objectiu de donar-los suport i incentivar-los en els seus projectes empresarials que aportin la suficient entitat per a ser reconegut, potenciat, finançat i, si cal, acompanyat per al desenvolupament de la seva activitat.

 

La data límit per presentar projectes serà el proper el 31 de gener . Posteriorment, de l’1 de febrer al 31 de març, es realitzarà la fase d’avaluació dels projectes presentats; i els guanyadors es faran públics, juntament amb l’entrega de premis, en el marc de la setmana de l’emprenedoria a Manresa, a finals del mes de maig.

 

El premi està organitzat per l’Associació de Professionals Sèniors al Servei del Territori-Gest!, compta amb el suport econòmic de l’Obra Social La Caixa, i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manresa, la Fundació Universitària del Bages (FUB), la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Manresa (EPSEM), i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

 

A l’edició d’enguany, hi haurà dos projectes guanyadors amb un premi total de 7.000 euros que seran aportats per CaixaBank, i un de complementari que atorgarà la FUB consistent en una beca d’estudis de postgrau/màster de l’àmbit d’empresa del Centre Internacional de Formació Continua del Campus Manresa de la UVIC – UCC.  Els guardons, que compten amb el suport de la regidoria d’Ocupació i Emprenedoria de l’Ajuntament de Manresa, estan distribuïts de la següent manera:

 

- Projectes amb activitat iniciada: 5.000 euros a fons perdut + 1.500 euros en concepte de beca d’estudis.

 

- Per a projectes sense activitat iniciada: 2.000 euros a fons perdut + 1.500 euros en concepte de beca d’estudis.

 

Per a més informació podeu consultar les bases aquí, a l’adreça www.gestcat.cat, o bé contactant amb l’equip del CEDEM al telèfon 93 878 76 25 o al correu cedem@ajmanresa.cat.

Proempresa - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - info@promanresa.cat | Mapa web