El CEDEM ofereix una jornada per aprendre a fer créixer l'empresa emergent amb èxit


23/10/2018

 L’activitat es farà el proper dilluns 12 de novembre, de 2/4 de 10 del matí a 2/4 de 2 del migdia, al Palau Firal de Manresa.  Durant la sessió els assistents podran repassar els principis bàsics del creixement de qualsevol empresa emergent (‘startup’) i descobrir les quatre fases que cal seguir per generar beneficis.

 

El Centre de Desenvolupament Empresarial de l’Ajuntament de Manresa (CEDEM) ofereix la jornada “Startup Rut4: Les quatre fases d’acceleració de la startup” amb l’objectiu que els participants puguin aprendre a fer créixer l’empresa emergent amb èxit. La sessió tindrà lloc el proper dilluns 12 de novembre, de 2/4 de 10 del matí a 2/4 de 2 del migdia, al Palau Firal de Manresa.

 

Durant la sessió, els assistents podran repassar els principis bàsics del creixement de qualsevol empresa emergent (‘startup’) i descobrir les quatre fases que cal seguir per generar beneficis d’una forma sostenible i predictible, evitant errors i prioritzant els esforços allà on realment és necessari. La ruta cap a l'èxit passa per aplicar bé aquestes quatre etapes; tracció, màrqueting i vendes, sistematització i equip. 

 

L’activitat és gratuïta, però cal inscriure’s prèviament per internet omplint el formulari que trobareu en aquesta pàgina web:  http://ow.ly/ZwYj30mloQb

 

Per a més informació contacteu amb l’equip del CEDEM al telèfon 93 878 76 25 o al correu cedem@ajmanresa.cat.

 

La jornada està adreçada a persones emprenedores i a les petites i mitjanes empreses amb un potencial de creixement elevat.

Proempresa - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - info@promanresa.cat | Mapa web