El CEDEM de Manresa organitza la 2a edició del programa Dones amb Idees


06/09/2018

Aquest programa arrenca el 2 d’octubre i està adreçat dones emprenedores que estiguin plantejant-se obrir un negoci propi o ja l’hagin iniciat recentment. Aquesta formació és totalment gratuïta però cal inscripció prèvia. Les places són limitades i s’adjudicaran per ordre d’inscripció.

 

El Centre de Desenvolupament Empresarial de l'Ajuntament de Manresa (CEDEM) organitza la 2ª edició del programa Dones amb Idees prevista a partir del 2 d’octubre i que finalitzarà al desembre amb una jornada final de tancament. Amb una imatge molt fresca i moderna i algunes novetats respecte l’anterior edició, aquesta formació s’adreça a dones emprenedores que estiguin plantejant-se obrir un negoci propi o ja l’hagin iniciat recentment.

 

L’objectiu és formar i apoderar les 12 dones que entrin dins el programa basat en un paquet formatiu complet i versàtil de prop de 40 hores on es parlarà de com crear la seva empresa (estratègia – pla d’empresa, pla de màrqueting i acció comercial i finances bàsiques), es realitzaran sessions de coaching grupals i individuals, hi haurà la possibilitat de mentoratge en alguns casos concrets, s’oferiran sessions formatives complementàries així com també es crearan espais de trobada i de reflexió mitjançant la organització d’altres activitats.

 

Aquesta formació és totalment gratuïta però cal inscripció prèvia. Les places són limitades i s’adjudicaran per ordre d’inscripció.

 

Enguany, una altra de les novetats és que les activitats es realitzaran en diversos espais i dependències municipals de la ciutat de Manresa així com també dels municipis d’Artés i Sallent, ens col·laboradors del programa. El programa compte també amb el suport de la Diputació de Barcelona.

 

Per a més informació i veure el  programa detallat i el calendari podeu consultar: www.manresa.cat/cedem i/o trucar al CEDEM 93 878 76 25 on us informaran.

 

CEDEM, el Centre de Desenvolupament Empresarial  és  un equipament de l’Ajuntament de Manresa que agrupa els diferents serveis de promoció econòmica i desenvolupament empresarial de titularitat municipal que promou la cultura emprenedora i la creació d’empreses, el creixement i la millora de la competitivitat del nostre teixit productiu, i la seva diversificació mitjançant la promoció de noves activitats i sectors innovadors d’alt valor afegit.

 

 

Proempresa - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - info@promanresa.cat | Mapa web