Es posa en marxa un programa per accelerar empreses que estan en fase inicial de la Catalunya Central


13/02/2018

El programa anomenat Accelera, té com a objectiu principal fer créixer les empreses que hi participin i necessiten accelerar les vendes o redefinir la seva estratègia. Han de ser start ups de la Catalunya central que tinguin com a màxim 5 anys de vida i algun component innovador.

 

L’Ajuntament de Manresa, mitjançant el Centre de Desenvolupament Empresarial de Manresa (CEDEM) i Creacció, l’agència d’emprenedoria, innovació i coneixement per al desenvolupament socioeconòmic d’Osona, posen en marxa un programa d’acceleració per a empreses que es troben en la seva fase inicial i que necessiten accelerar les vendes o redefinir la seva estratègia.

Com a requisit, les empreses que vulguin optar a una plaça han d’estar ja constituïdes, ser de la Catalunya central, tenir com a màxim 5 anys de vida i algun component innovador. Hi ha 10 places disponibles i la durada és de 6 mesos. El termini per sol·licitar l’entrada a l’acceleradora acaba el 2 de març.

 

El programa ofereix l’acompanyament durant 40 hores a través de mentors, així com sessions de capacitació amb experts sobre diversos temes i trobades amb altres emprenedors i empresaris.

 

Accelera agafa el relleu del Pla Embarca de Start-up Catalonia, programa d’acceleració d’empreses que també finançat per ACCIÓ tenia una de les seves acceleradores a la Catalunya Central i on hi varen participar empreses bagenques com Hortalia, Iskra Desenvolupament, Fent País, Mottomic, Brott, Revo Systems, E2S, Lek Sport, i Bages Terra de Vins, entre d’altres.

 

El programa  Accelera està valorat en 5.000€ per empresa, si bé està subvencionat en un 100% per l’agència ACCIÓ de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Manresa i Creacció.

 

Les empreses interessades poden formalitzar la seva sol·licitud mitjançant la web: www.acceleracat.com

Proempresa - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - info@promanresa.cat | Mapa web