El 30 de novembre finalitza el termini per optar al Premi Projectes Empresarials i Foment a l'emprenedoria


12/11/2017

El premi consisteix en l’entrega al projecte empresarial guanyador la quantitat de 5.000 euros que seran aportats per l’entitat CaixaBank (Obra Social La Caixa).


 

El proper 30 de novembre s’acaba el termini de presentació de sol·licituds per al Premi Projectes Empresarials i Foment a l’emprenedoria, convocat per les entitats CaixaBank, Ajuntament de Manresa (CEDEM), l’Associació de Professionals Sèniors al Servei del territori (GEST!), la Fundació Universitària del Bages (FUB) i l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Manresa (EPSEM).
 

El premi consistirà en l’entrega al projecte empresarial guanyador, la quantitat de 5.000 euros que seran aportats per l’entitat CaixaBank (Obra Social La Caixa).
 

Tots els projectes presentats  que obtinguin  una puntuació final mínima de 60 punts, Caixabank es compromet a estudiar la possibilitat del seu finançament.
 

Es podran  presentar tot tipus de projectes; tant de nova creació com en funcionament.  La titularitat dels mateixos podrà ser tant de persones físiques com de qualsevol tipus de persones jurídiques.
 

Per a optar aquest premi caldrà presentar el Pla empresa/pla inversió i necessitats de finançament; balanç i compte explotació real/provisional dels exercicis que es considerin  adients;  document signat autoritzant consulta per: CIRBE/RAI/ASNEF; document autoritzant a les entitats avaluadores a la consulta de la documentació  aportada; i altra documentació que CaixaBank consideri  necessària.
 

Les documentacions que es presentin, ho hauran de fer a través de qualsevol oficina de CaixaBank, radicada al Bages.
 

Així mateix, GEST!, CEDEM, la FUBi l’EPSEM es comprometen a assessorar i/o acompanyar els projectes que es considerin viables, per tal de fomentar l’esperit emprenedor i generar nous llocs de treball.
 

Podeu consultar les bases a www.gestcat.cat, Per a més informació sobre aquest premi podeu contactar amb nosaltres trucant al 93 878 76 25, per correu electrònic a cedem@ajmanresa.cat o visitar el nostre web.

 

Proempresa - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - info@promanresa.cat | Mapa web