El CEDEM de l'Ajuntament de Manresa engega un nou programa d'acompanyament especialitzat per a persones emprenedores


06/11/2017

El programa, anomenat CEDEM +, va dirigit a persones emprenedores i empreses emergents de menys de 5 anys, i està fonamentat en una proposta de valor diferencial, amb potencial de creixement i de creació de nous llocs de treball. 


 

 

El Centre de Desenvolupament Empresarial (CEDEM) de l’Ajuntament de Manresa engega un nou programa d’acompanyament especialitzat a persones emprenedores. El programa, anomenat CEDEM +, va dirigit a persones emprenedores i empreses emergents de menys de 5 anys, i està fonamentat en una proposta de valor diferencial, amb potencial de creixement i de creació de nous llocs de treball.


Aquest acompanyament inclou un primer diagnòstic de necessitats del projecte empresarial i l'equip, fins a 10 hores d’ acompanyament i seguiment d’un assessor/a especialitzat/da que poden ser en diferents àmbits, com són la estratègia de negoci, estratègia comercial i comunicació, organització i gestió, operacions, finances o coaching per treballar aspectes de la mateixa persona emprenedora.

 

L’assessorament extern s’assignarà en base als objectius marcats conjuntament amb el personal tècnic del mateix CEDEM, que realitzarà les  tasques de supervisió i coordinació de l'acompanyament.  Alhora, s’hi inclouen activitats de formació en els àmbits d’estratègia i gestió empresarial, així com accés preferencial a la formació regular del CEDEM  i suport en la cerca de finançament i posada en marxa de l’activitat si s’escau.
 

Podran ser escollits tant projectes en fase de idea com empreses ja constituïdes de menys de 5 anys. La durada d’aquest acompanyament serà d’un màxim de 4 mesos.
 

El programa, valorat en 1.000€, és totalment subvencionat mitjançant la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i el mateix Ajuntament de Manresa. 
 

La validació a mercat de les idees de negoci, l’accés als diferents recursos amb què poden comptar les persones emprenedores així com potenciar la seva xarxa de contactes, formen part dels objectius del CEDEM i també del programa.
 

Aquest programa complementa l'oferta que ja ofereix aquest servei de l’Ajuntament de Manresa, on les persones emprenedores poden adreçar-se gratuïtament per rebre suport en l’anàlisi de la viabilitat de la seva idea de negoci, informació i suport en la cerca de finançament i ajuts, l’alta gratuïta de l’empresa, la compra-venda de negocis o accedir a formació especialitzada, entre d’altres.

 

 

 

Proempresa - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - info@promanresa.cat | Mapa web