Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

 1 i 6 d'octubre- Utilització simple i eficient del certificat digital, signatura electrònica i facturació electrònica a l'empresa (FORMACIÓ ON-LINE amb inscripció prèvia)

1 i 6 d'octubre- Utilització simple i eficient del certificat digital, signatura electrònica i facturació electrònica a l'empresa (FORMACIÓ ON-LINE amb inscripció prèvia)


Objectius:

-Compartir conceptes bàsics sobre la utilització del certificat digital, signatura electrònica i facturació electrònica, de manera pràctica per l’empresa.
- Introduir les eines i mecanismes per facilitar la implantació i ús dels 3 temes, aportant aplicacions gratuïtes i explicant-ne el funcionament.
- Aconseguir que els participants vegin els avantatges d’emprar certificat digital, signatura i facturació electrònica, que entenguin què son i com funcionen i que puguin decidir com implantar-los a les seves organitzacions

Adreçat a persones emprenedores, professionals, autònoms/es i empresaris/àries

Continguts:

Certificat digital i signatura electrònica:
* Què és el certificat digital?
* Què és la signatura electrònica?
* Utilització del DNI electrònic, aplicacions útils.
* Aplicacions del certificat digital a l’empresa: xifrat de dades.
- Factura electrònica:
* Què és la factura electrònica? Formats.
* Format Facturae de l’agència tributària.
* Claus de la factura electrònica per a l'emissor i per al receptor.
* Explicació de funcionament de les plataformes: B2BRouter, PimeFactura i
Facturae.
- Digitalització certificada de factures:
* Què és la digitalització certificada de factures?
* Formats acceptats, programari homologat.
* Recomanacions per emprar la digitalització certificada de factures.

Dates: 

1 i 6 d'octubre de 2020, de 10 a 12h (4 hores)


Consultora: 
Núria Gil- AKUABA, SL és una consultora especialitzada en Tecnologies de la Informació i la Comunicació, en innovació i transferència de tecnologia. Akuaba participa habitualment amb empreses i Administració Pública (AAPP) en temes relacionats amb formació / capacitació per a empresaris.


On line

Per a la realització dels cursos on-line es farà mitjançant la plataforma www.zoom.com. És molt recomanable descarregar-se l'aplicació pel seguiment del curs. Una vegada inscrits, rebreu un correu amb les instruccions (link d'accés a la formació i el codi ID de la reunió). Instruccions per utilitzar zoom: https://support.zoom.us/hc/es/articles/201362193--C%C3%B3mo-me-uno-a-una-reuni%C3%B3n-

Important: Per participar a la formació agrairem que estiguéssiu dins la plataforma 10 minuts abans d'iniciar la sessió.

Inscripcions: 

Ompliu el següent formulari: https://forms.gle/sZ3S7d4Pkq4m2dC86.

Consulta tota la programació de cursos que organitza CEDEM a: 

https://www.manresa.cat/cedem/article/5365-formacio-per-a-emprenedors-i-empreses

CEDEM – Centre de Desenvolupament Empresarial - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - cedem@ajmanresa.cat | Mapa web