Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

 30 de novembre - iFest: The young leaders interaction fest

30 de novembre - iFest: The young leaders interaction fest


Ja ha arribat el teu moment!

Un esdeveniment únic per trobar-te amb els creadors de la tecnologia, la ciència, la innovació i la disrupció que estan canviant el nostre món.

Troba la inspiració i encomana't de passió per fer coses "més sofisticades". Impregna't de tecnologia i fes aportacions a la societat.

Become a player and become a shaker... be exponential!!!

El proper 30 de novembre el Palau Sant Jordi de Barcelona acollirà la segona edició de l'iFest. Sota el lema "the young leaders interaction fest", la cita ineludible per al món de la tecnologia, la ciència, la innovació i la disrupció reunirà enguany més de 6.000 joves. En concret, hi assistiran: estudiants d'últims anys de batxillerat, FP, graus universitaris, màsters i doctorats. Uns joves que provindran de tots els racons del país, en gran part gràcies a una flota d'un centenar d'autocars que sortiran de diferents punts repartits per tota la geografia catalana.

L'iFest inclourà enguany:

Meet inspiration

15 ponències i diferents actuacions de joves protagonistes de l'actualitat de la innovació per inspirar, mostrar casos i exemples, generar simpatia i "encomanar" les ganes de fer coses.

Ciència, tecnologia, oportunitats, en un ambient creatiu, possibilista, emprenedor i obert. Tot conduït pel Lluís Marquina, periodista especialitzat en noves tecnologies.

Virtual Discovery

La realitat augmentada i el gaming seran el medi a través del qual els participants d'aquesta exposició virtual descobriran la importància de les tecnologies exponencials dels seus protagonistes: empreses i experts catalans que donen solucions als reptes més urgents del món.

Dream BIG Challenge

Es treballarà amb la metodologia lombard creada per l'imagine creativity center del Sillicon Valley de Califòrnia per tal de generar solucions innovadores a 4 reptes plantejats.

L'equip de treball estarà dirigit per l'emprenedor i fundador d'Imagine Xavier Verdaguer juntament amb un equip de 60 persones de l'Imagine Creativity Center. Durant el matí es formaran a un màxim de 2.000 professors que faran de facilitadors d'aprenentatge durant la competició de la tarda.

Tots els participants es configuraran en equips de 3 persones a la pista (player) + 1 professor (shaker) i es distribuiran en 4 grans quadrants de manera que cada quadrant treballarà sobre un repte diferent. Els equips es complementaran amb participants de grada (11 players) i 2 professors de grada (shakers).

L'equip d'Imagine vetllarà juntament amb els professors voluntaris que s'hauran format prèviament, per a que cadascun dels equips sigui capaç de desenvolupar les 4 fases del mètode lombard i passar d'un repte a una solució, les 4 fases que es treballaran són: inspiració, usuari, contexte i reformulació del repte; generació d'idees (divergència + convergència); prototipatge (validació d'idees + construcció de prototips); comunicació (preparació de la presentació).

En l'última part del taller es durà a terme una competició per seleccionar a l'equip guanyador de l'imagine Challenge.

L'equip d'imagine treballarà per donar continuïtat als millors equips i generar casos d'èxit i referents tal i com es va fer a la primera edició.

Workshop per a docents. Become a "Shaker"

Formació als professors assistents per al domini de les eines de design thinking i desing doing d'Imagine (metodologia Lombard).

Formació per exercir el roll de shakers (facilitadors d’aprenentatge) durant el dream BIG Challenge de la tarda.

Formació per domini de les eines (materials + app subministrada) que permetrà als professors realitzar tallers d'innovació als seus centres.

El taller tindrà un format "learning by doing" i estarà liderat per l'emprenedor Xavier Verdaguer i el seu equip d'Imagine. Els professors assistents podran obtenir la certificació en metodologia Lombard.


CEDEM – Centre de Desenvolupament Empresarial - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - cedem@ajmanresa.cat | Mapa web