Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

 Jornada final Universitat Emprèn 8a edició

Jornada final Universitat Emprèn 8a edició


La presentació dels projectes finalistes i el lliurament dels premis va tenir lloc el dia 29 de juny a la tarda a les instal·lacions de la FUB2. 

El projecte empresarial Glamping Salut Activa, presentat per Xavier Farré, estudiant de la FUB, ha estat el guanyador del premi al millor pla d'empresa del Programa Universitat Emprèn. Es tracta d'un projecte basat en el lloguer d'eco-allotjaments integrats a la natura, confortables i de disseny amb activitats grupals dirigides.

El seu autor ha recollit el guardó de mans de la regidora d'Ocupació i Emprenedoria de l'Ajuntament de Manresa, Cristina Cruz, en un acte que s'ha celebrat aquesta tarda a les instal·lacions de la FUB2. El guardó està dotat amb un premi de 1.500€.

La regidora d'Ocupació i Emprenedoria ha lliurat també l'accèssit al projecte Veggie, de l'alumne Andrea Menage, també estudiant de la FUB, dotat amb 750€. Aquest projecte consisteix la fabricació i venda de bosses artesanals, totalment naturals, ecològiques i personalitzades.

Aquests alumnes guanyadors tenen, a més, descomptes per continuar la seva formació en alguna de les tres universitats que impulsen el programa Universitat Emprèn a Manresa.

La iniciativa Universitat Emprèn (U-Emprèn) està impulsada per l'Ajuntament de Manresa (a través del centre de desenvolupament Empresarial, CEDEM) amb la col·laboració de la Fundació Universitària del Bages (FUB), l'Escola Politècnica de Manresa (EPSEM) i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

El programa, que enguany celebra la vuitena edició, vol fomentar la cultura emprenedora i la creació d'empreses entre els joves universitaris de Manresa, per tal d'incrementar a mig i llarg termini el número d'iniciatives i de projectes empresarials promoguts per aquest col·lectiu.

L'obertura de l'acte d'avui ha anat a càrrec de Mònica de Llorens, delegada de la Catalunya Central de la UOC. Seguidament, l'emprenedor Pau Yànez, fundador de l'empresa Geomotion, ha fet una xerrada sobre els valors d’emprendre.

La part central de la jornada ha estat la presentació davant del jurat dels projectes empresarials. En l'edició d'enguany s'han rebut cinc projectes de diferents àmbits, des de l'àmbit rural fins al món de la pastisseria, passant per la fabricació de bosses artesanes i l'alimentació ecològica i vegetariana. Tots els projectes empresarials s'han presentat a la jornada final mitjançant la via lliure (format en què els alumnes desenvolupen una idea pròpia).

CEDEM – Centre de Desenvolupament Empresarial - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - cedem@ajmanresa.cat | Mapa web