Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

 Cupons a la Competitivitat Empresarial

Cupons a la Competitivitat Empresarial


Els Cupons a la innovació i els Cupons indústria 4.0 són cupons de descompte econòmic directe que pots bescanviar per un servei expert d’innovació ofert pels proveïdors acreditats d’ACCIÓ. Els cupons t'ajuden a innovar en els teus productes i processos, alhora que pots establir col·laboracions estratègiques per al teu negoci.

Cupons a la innovació: La convocatòria 2020 inclou els Cupons a noves iniciatives disruptives, Cupons al model de gestió i processos d'innovació, el Cupons d'economia circular, els Cupons de Fiscalitat i els Cupons de Propietat industrial.

Cupons indústria 4.0: impulsa la teva empresa a la transformació tecnològica.

Per més informació i tramitació dels cupons: 

https://www.accio.gencat.cat/ca/serveis/innovacio/innovacio-empresarial-i-rd/cupons-innovacio/

Termini sol.licitud: Des del 24 de juliol a les 00.00h fins al 17 de novembre de 2020 a les 14.00h, o fins exhauriment de pressupost. 


CEDEM – Centre de Desenvolupament Empresarial - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - cedem@ajmanresa.cat | Mapa web