Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

 Jornada inicial Universitat Emprèn 8a edició

Jornada inicial Universitat Emprèn 8a edició


Aquest dijous, 10 de novembre, s'engega la 8a edició del programa la Universitat Emprèn del curs 2016 – 2017. La jornada inicial tindrà lloc a l'aula de formació 04 de l'edifici de la FUB a partir de les 4 de la tarda.

El programa Universitat Emprèn, està impulsat conjuntament per l'Ajuntament de Manresa (a través del Centre de Desenvolupament Empresarial, CEDEM) i les universitats amb seu a la capital del Bages: la Fundació Universitària del Bages (FUB),  la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i l'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Manresa (EPSEM). El seu objectiu és el foment de la cultura emprenedora entre els alumnes universitaris.

L'acte de presentació començarà amb els parlaments de benvinguda de la regidora de Dinamització Econòmica de l'Ajuntament de Manresa, Mireia Estefanell; i el responsable de la FUB e+i, Marc Bernadich.

A continuació tindrà lloc la ponència a càrrec del fundador d'Iskra Desenvolupament, SCCL, Eudald Camprubí, on explicarà el seu cas com a emprenedor d'èxit.

Després s'introduiran els treballs del banc de projectes a càrrec dels alumnes de l'EPSEM. Com l'any passat, el programa estableix la presentació de projectes mitjançant dues vies. La primera és per lliure, on els estudiants desenvolupen un projecte partint d'una idea pròpia, i la segona via és el banc de projectes. 

Aquest banc està format per projectes tècnics de final de carrera fets per alumnes de l’EPSEM. Aquests treballs han estat seleccionats pel professorat de la FUB i la mateixa EPSEM pel seu potencial de ser traslladats al mercat. Així, els alumnes dels estudis d'empresa que triïn un d'aquests projectes haurà de treballar-ne la viabilitat mitjançat la l'elaboració d'un pla d'empresa.

El primer premi està dotat amb 1.500 euros i el segon amb 750 euros. L'objectiu dels guardons és facilitar la posada en marxa del projecte. A més, els guanyadors podran gaudir d'avantatges i descomptes en els estudis de les universitats participants (FUB, EPSEM i UOC).

Programa d'actes de la jornada inicial de la Universitat Emprèn

Lloc: Aula de Formació 04 de la FUB (Av. Universitària, 4-6)

16:00 – 16:10h: Benvinguda a càrrec de la regidora de Dinamització  Econòmica, de l'Ajuntament de Manresa, Mireia Estefanell i del responsable FUB e+i, Marc Bernadich.

16:10 – 16:30h: Ponència a càrrec del fundador d’ Iskra Desenvolupament SCCL, Eudald Camprubí. 

16:30 – 17:15h: Presentació dels treballs del banc de projectes a càrrec dels alumnes de l'EPSEM seleccionats.

17:15 – 17:30h: Networking. Els estudiants que han presentat els projectes estaran ubicats en taules per respondre preguntes i resoldre dubtes amb la resta d'alumnes.
CEDEM – Centre de Desenvolupament Empresarial - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - cedem@ajmanresa.cat | Mapa web