Jornada final Universitat Emprèn 7a edició


La jornada final d'entrega de premis de la Universitat Emprèn ha tingut lloc el dilluns 4 de juliol en un acte celebrat a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).

El projecte empresarial "Masies del Clot, SCP", presentat per Anna Pesarrodona, estudiant de la FUB, ha estat el guanyador dels 1.500€ corresponents al primer premi al millor pla d'empresa del programa Universitat Emprèn. Es tracta d'un projecte basat en la cria i engreix de porcs per a la seva comercialització en botigues especialitzades.

Per la seva banda, l'accèssit a recaigut en el projecte "Forn Roma", presentat per l'alumne Laura Roma Barrera, de la FUB. La seva autora ha recollit el guardó de mans de la regidora de Dinamització Econòmica de l'Ajuntament de Manresa, Mireia Estefanell, qui li ha lliurat el diploma valorat en 750€.

Aquests alumnes guanyadors tenen, a més, descomptes per continuar la seva formació en alguna de les tres universitats que impulsen el programa Universitat Emprèn a Manresa.

Els premis han estat dictaminats després d'una valoració tècnica realitzada per tècnics de l'Ajuntament de Manresa i Gest!, amb un 70% de la nota, i una valoració de l'exposició oral en l'acte final, valorada per un nombrós jurat i amb un valor del 30%.





Proempresa - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - info@promanresa.cat | Mapa web