Jornada final Universitat Emprèn 6a edició


La presentació dels projectes finalistes i el lliurament dels premis va tenir lloc el dia 29 d'octubre a la tarda a les noves instal·lacions de la FUB2. 

El projecte empresarial “Perfect face”, presentat per Anastasiya Borodinova, estudiant de la FUB, ha estat el guanyador del premi al millor pla d'empresa del programa Universitat Emprèn. Es tracta d'un projecte basat en un programa informàtic que, a partir d'un escanejat facial, recomana a la persona usuària opcions de maquillatge, d'acord amb els seus trets facials.

La seva autora ha recollit el guardó de mans de la regidora de Promoció Econòmica i Comerç de l'Ajuntament de Manresa, Àuria Caus, en un acte que s'ha celebrat aquesta tarda a les noves instal·lacions de la FUB2. El guardó està dotat amb un premi de 1.500 €.

La regidora de Promoció Econòmica ha lliurat també l'accèssit al projecte Design-eat, de l'alumne Òscar Lérida Sábado, també estudiant de la FUB, dotat amb 750 €. Aquest projecte consisteix en una plataforma e-commerce basada en la comercialització d'alimentació especialitzada.

Aquests alumnes guanyadors tenen, a més, descomptes per continuar la seva formació en alguna de les tres universitats que impulsen el programa Universitat Emprèn a Manresa.

Visiteu aquest enllaç si voleu veure la notícia completa sobre a 6a edició d'Universitat Emprèn.

Proempresa - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - info@promanresa.cat | Mapa web