Jornada inicial Universitat Emprèn 6a edició


La jornada Inicial de la 6a edició d’Universitat Empren celebrada el 5 de novembre a  l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Manresa (EPSEM) va acollir la presentació de nou projectes realitzats per alumnes d’aquesta universitat que provenen de treballs de fi de grau o de màsters i que entren a formar part d’un banc de projectes.

L’audiència estava formada per uns 42 alumnes dels quals uns 32 eren de la Fundació Universitària del Bages (FUB) que tenen la opció d’escollir un d’aquests projectes per desenvolupar-lo i convertir-lo en un pla d’empresa viable, o si ho prefereixen, els estudiants també poden portar a terme una idea pròpia. 

 Aquesta nova edició amplia el termini de presentació fins el 31 de juliol 2015 per donar més temps als alumnes un cop hagin finalitzat els exàmens. Els projectes que tinguin més potencial de viabilitat per ser portats al mercat laboral seran reconeguts en la jornada final que se celebrarà a l’octubre 2015. 

Proempresa - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - info@promanresa.cat | Mapa web