Idees Joves XVIII (2021-2022)

Idees Joves XVIII (2021-2022)


 
Els projectes i els premiats/des de la XVIII edició del programa IDEES JOVES (2021-2022, adreçat a joves de batxillerat i cicles formatius, han estat els següents:

El premi especial al PROJECTE MÉS INNOVADOR, per import de 150 €, atorgat per l’Ajuntament de Manresa, ha estat concedit a DAMIÀ MÚRCIA GARCÍA, de 1r de batxillerat de l’ESCOLA JOVIAT, pel projecte “DAY MEAL” (sistema de control de la data de caducitat dels aliments, mitjançant un sensor a la nevera connectat al mòbil)

El premi especial al PROJECTE MÉS BEN PRESENTAT, per import de 150 €, atorgat per l’Ajuntament de Manresa, ha estat concedit a ALBA ARNAU SIRERA, de 1r de batxillerat de l’ESCOLA JOVIAT, pel projecte “FUTURE” (aplicació mòbil de preparació física i assessorament esportiu).

El premi al millor PROJECTE D’ECONOMIA SOCIAL I COOPERATIVA, per valor de 200 €, atorgat per l’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central, ha estat concedit a NÚRIA MARTÍNEZ, MOUAD EL KHADIR i ENRIC SANTOS, del cicle de Mecànica de l’INSTITUT LACETÀNIA, pel projecte “NUMOSA” (cubell de reciclatge amb sistema de premsat).

El 2n premi a la MILLOR IDEA EMPRESARIAL, per import de 150 €, atorgat per l’Ajuntament de Manresa, ha estat concedit a ONA LÓPEZ CUADROS, de 1r de batxillerat de l’ESCOLA JOVIAT, pel projecte “DOG CARE” (sistema de control de l’alimentació de les mascotes mitjançant un sensor de collarí connectat al mòbil).

El 2n premi al MILLOR PLA DE VIABILITAT, per import de 150 €, atorgat per l’Ajuntament de Manresa, ha estat concedit a ADRIÀ CASANOVAS, ARNAU SARRIÀ i POL FRANQUESA de 2n de batxillerat de l’INSTITUT PIUS FONT I QUER, pel projecte “BOUNCE IT” (instal·lació esportiva lúdica amb una superfície de joc de matalàs elàstic).

El 1r premi a la MILLOR IDEA EMPRESARIAL, per import de 300 €, atorgat per l’Ajuntament de Manresa, ha estat atorgat a LAN FALCÓ RIU de 1r de batxillerat de l’ESCOLA JOVIAT, pel projecte “ONE FOR ALL” (plataforma de continguts de TV sense subscripció).

El 1r premi al MILLOR PLA DE VIABILITAT, per import de 300 €, atorgat per l’Ajuntament de Manresa, ha estat concedit a MARIA LÓPEZ, MARIONA MOIX i GEMMA YU SAUMOY, de 2n de batxillerat del PIUS FONT I QUER, pel projecte “DEMOCAL·LOTECH” (servei de formació en tecnologies per a gent gran). 
Proempresa - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - info@promanresa.cat | Mapa web