Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

  6 al 10 de juliol-Cicle de conferències on-line (FORMACIÓ ON-LINE amb inscripció prèvia)

6 al 10 de juliol-Cicle de conferències on-line (FORMACIÓ ON-LINE amb inscripció prèvia)


Cicle de conferències on-line Dones amb Idees

Del 6 al 10 de juliol

En el marc de la 3a edició del programa Dones amb Idees, hem organitzat un cicle de conferències on-line gratuïtes, del 6 al 10 de juliol. Comptarem amb dones emprenedores, expertes en cadascun dels temes.

Adreçat a dones emprenedores i empresàries.


6 de juliol: "Marca Personal, tu ets la protagonista". Consol Vilar, experta en imatge personal i comunicació corporativa.

7 de juliol: "Dones en positiu". Raquel Aguilera, mentora, coach i consultora de direcció en processos de transformació.

8 de juliol: "Com col·laborar amb micro, macro i mega influencers". 

Marta Albetexperta en Màrketing i comunicació estratègica.

9 de juliol: "Punts clau del networking online per impulsar el teu negoci". Raquel Caballero, RRHH i gestió del talent i comunicació.

10 de juliol: "10 preguntes a fer-te per innovar". Mercè Gamell, aprenentatge i desenvolupament. 

Hora de les sessions: 11:00h

Durada: 60 minuts.

Sessions On line

Per a la realització dels cursos on-line es farà mitjançant la plataforma www.zoom.com. És molt recomanable descarregar-se l'aplicació pel seguiment del curs. Una vegada inscrits, rebreu un correu amb les instruccions (link d'accés a la formació i el codi ID de la reunió). Instruccions per utilitzar zoom: https://support.zoom.us/hc/es/articles/201362193--C%C3%B3mo-me-uno-a-una-reuni%C3%B3n-

Important: Per participar a la formació agrairem que estiguéssiu dins la plataforma 10 minuts abans d'iniciar la sessió.

Inscripció prèvia

CEDEM – Centre de Desenvolupament Empresarial - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - cedem@ajmanresa.cat | Mapa web