17 de juny: Com créixer en seguidors de qualitat a Instagram amb Marta Albet (FORMACIÓ ON-LINE amb inscripció prèvia)


Continguts:

Com fer-ho per aconseguir una comunitat de seguidors a Instagram que sigui real? Més que seguidors, volem persones. Persones que mostrin interés pels nostres continguts, que comentin i comparteixin les nostres publicacions, i que es mostrin implicades amb la marca. El millor argument de venda és una bona recomanació.

Amb una bona estratègia, constància i uns continguts de qualitat, es pot aconseguir!

Ens ho explicaran la Marta Albet, experta en Marketing i Comunicació, i la Núria Roca, propietària de la masia La Garriga de Castelladral, que ens compartirà la seva pròpia experiència, amb una comunitat al seu perfil d'Instagram de més de 28.000 seguidors. 


Hora: 10h

Durada: 60 minuts

On line

Per a la realització dels cursos on-line es farà mitjançant la plataforma www.zoom.com. És molt recomanable descarregar-se l'aplicació pel seguiment del curs. Una vegada inscrits, rebreu un correu amb les instruccions (link d'accés a la formació i el codi ID de la reunió). Instruccions per utilitzar zoom: https://support.zoom.us/hc/es/articles/201362193--C%C3%B3mo-me-uno-a-una-reuni%C3%B3n-

Important: Per participar a la formació agrairem que estiguéssiu dins la plataforma 10 minuts abans d'iniciar la sessió.

Proempresa - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - info@promanresa.cat | Mapa web